Vill du veta mer om jämställdhetsintegrering?

Jämställdhetsintegrering behöver inte vara krångligt. Att arbeta med jämställdhet och mångfald skapar långsiktigt positiva resultat och stora vinster för verksamheten, samhället och individen.

Företag som aktivt arbetar med jämställdhets- och jämlikhetsfrågor ges större konkurrensfördelar, och större möjlighet att anpassa produkter och tjänster till samhället, som i sin tur består av flera grupper av individer. Vi vill som företag vara delaktiga i att bidra till förändring och hållbara lösningar genom sätta både individen, gruppen och större samhällsstrukturer i fokus. Jämställdhetsintegrering handlar om möjligheten att göra skillnad i människors vardag och samtidigt skapa en mer hållbar affärsutveckling i verksamheten.

Vi fokuserar på hållbar jämställdhetsintegrering utifrån ett normkritiskt förhållningssätt. Vi är en samarbetspartner som stödjer verksamheter att hitta rätt verktyg utifrån behov och förutsättningar inom och utom verksamheten. Vi arbetar lika gärna med att jämställdhetsintegrera arbetsprocesser och kommunikation, som att jämställdhetsintegrera arbetsmiljön. Kontakta oss så berättar vi hur du kommer igång och utvecklar ert jämställdhetsarbete redan nu.

Tillsammans med er vill vi göra världen lite bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s