Engarden AB

Välkommen till Engarden AB!
Gunilla Sterner, som driver företaget har ett långvarigt förflutet inom jämställdhetsintegrering på departement och utredningar som JämStöd, Länsstyrelsen, Landstingsförbundet, JämO  och de senaste åren som rådgivande konsult.

Engarden AB  erbjuder nu konsulttjänster inom jämställdhet, icke-diskriminering, tillgänglighet och strategisk kommunikation. Grundaren Gunilla Sterner, samarbetar med annan expertis  för att kunna erbjuda utbildningar, analyser, utvärderingar och rådgivning med konkreta verktyg och stöd i hur  verksamheter, företag och organisationer kan tillämpa jämställdhets- och normmedvetet mångfaldsperspektiv i sitt arbete.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s